Здраве и красота от природата!

Вход  \/ 
x
x
x
Регистрация  \/ 
x

СУПЕР КОЛАГЕН + С 6 000 mg

6000-web
Промоционални продукти
6000-webcolagen_6000-webcollagen_sertificat_web
69,00 лв.62,10 лв. за продукт

Хранителна добавка

120 капсули

Биоактивният Колаген е комплексен структурен протеин, който поддържа здравината и гъвкавостта на кожата, мускулите, венците, зъбите, очите, косата и ноктите. Той въздейства директно върху процесите на стареене, като ги ограничава и спира тяхното развитие.

Колагенът е "лепилото", което държи тялото ни здраво - градивен елемент на всички основни системи в тялото ни, но след 25 годишна възраст, естественият синтез на колаген се забавя с 1.5% на година.  Тъй-като производството на колаген в тялото се забавя, колагеновите влакна стават крехки и започват да се разпадат, настъпвайки много от издайническите признаци на стареене - отпуснатост на кожата, бръчки, травми на сухожилията и остеоартрит.

Супер Колаген + C е ензимно преработен в аминокиселинна форма с много ниско молекулно тегло едва (2000 далтона) и се усвоява на 100% от организма.

Супер Колаген + C е клинично тестван и помага за изглаждането на бръчките, поддържа еластичността на кожата и нейната хидратация, премахва целулит и акне, а също така заздравява косата и ноктите.

Супер Колаген + C е тип I и III, който се съдържа естествено в организма и е 100 % натурален. Съдържа уникален аминокисленинен комплекс от 19 от най-важните аминокиселини, като  lisine; proline; hidroxylisine и hidroxyproline, които стимулират производството на нови колагенови влакна в организма.

Супер Колаген + C намалява дълбочината на бръчките с 26 %, увеличава хидратацията в кожата с 50 %, намалява порите с 35 % и повишава еластичността на кожата с 19%.

Супер Колаген + C съдържа Витамин С, който е от съществено значение за усвояването на колагена в организма.

Предназначение:

100% чист биоактивен телешки колаген тип I и III

Поддържа здравината и еластичността на кожата.

Намалява фините линии и бръчки.

Задържа влагата в кожата.

Изгражда и подкрепя костната матрица.

Намалява косопада.

Заздравява косата и ноктите.

За по-здрави стави и сухожилия.

Подпомага контрола на теглото.

Осигурява градивен елемент за растежа и поддържането на здраво тяло.

Забавя процесите на стареене в тялото.

100% усвояемост.

 Съдържание в една капсула:

100% чист биоактивен телешки колаген тип I и III - 6000 мг.

Витамин С /като калциев аскорбат/ - 60 мг.

Не съдържа: ГМО; Глутен, соя, пшеница, лактоза, нишесте, мая или изкуствени аромати.

Начин на прием: по 1 таблетки 2 пъти дневно 30 мин. преди хранене. За постигане на максимален антиейджинг ефект използвайте допълнително с хиалуронова киселина. Препоръчителен прием минимум 3 месеца.