Здраве и красота от природата!

Вход  \/ 
x
x
x
Регистрация  \/ 
x

ЦИФРОВА ХРАНИТЕЛНА СКАЛА

nutrition_scale-0
Нови продукти
nutrition_scale-0nutrition_scale-1nutrition_scale-3nutrition_scale-4nutrition_scale-5nutrition_scale-6
Текуща цена: 69,00 лв. Нашата цена: 69,00 лв. за продукт

ЦИФРОВА ХРАНИТЕЛНА СКАЛА  Wasserstein
Измерва хранителния състав на 999 продукта

Изключително точен хранителен калкулатор и електронен дисплей

Продуктът, който Ви представяме, може да бъде перфектен помощник в кухнята, особено за хора с диабет или спазващи диети, за които е изключително важен хранителния режим, който спазват.

✔ Кухненският уред на пръв поглед прилича на домакинска везна. Нейната специфика обаче е в това, че в нейната електронна памет са предварително програмирани 999 хранителни кода. С тези кодове потребителите лесно получават информация за хранителната стойност на ежедневните си ястия.

ВИЕ ВИНАГИ ЗНАЕТЕ КАКВО ЯДЕТЕ –Хранителната скала на Wasserstein ви помага да направите точно това. Изчислете дневния прием на въглехидрати, протеини, мазнини, фибри, захари, холестерол и натрий, за да постигнете по-добре целите си за здраве и фитнес. Опаковката включва: Хранителна скала от Wasserstein, Ръководство за ползване, Wasserstein Гаранция и две AA батерии

ПРЕЦИЗНО ИЗМЕРВАНЕ НА ХРАНИТЕЛНИЯ СЪСТАВ – Електронната скала разполага с 4 високочувствителни сензора, които измерват теглото с точност до 1 фунт / 1 грам. След като веднъж теглото бъде точно измерено, можете да видите кода на продукта в съпътстващото ръководство, да въведете кода в скалата и да получите точни данни за съдържанието на калории, сол, мазнини, протеини, фибри, въглехидрати и холестерол.  С практическата функция за добавяне, храната може да бъде индивидуално сортирана, претеглена и изчислена. По този начин няколко съставки могат да се претеглят последователно и между другото да се определят и да се добави информация за техните хранителни стойности. Особено полезна за диабетиците е информацията за а калории, холестерол, мазнини и въглехидрати. Скалата показва също и общия брой хлебни единици.

СТРАХОТЕН ДИЗАЙН И ЛЕСНО ЗА ПОЧИСТВАНЕ - Скалата има оникс черна стъклена повърхност, която е лесна за почистване и с добра видимост за очите. Големият LCD екран ви позволява да прочетете резултатите без проблеми.

ПРЕВКЛЮЧВАНЕ И ПРЕИЗЧИСЛЯВАНЕ НА МЕРНИТЕ ЕДИНИЦИ - Безпроблемно сменяйте мерните единиците между унция, грамове и милилитри. Ако искате да запомните хранителните факти на често употребяван продукт, просто запишете хранителните стойности и в паметта на скалата със съответната функция. След това е лесно да се изчисли сумата

Хранителната скала Wasserstein ще осигури лесен контрол на Вашето здравословно хранене. Тя дава многобройни предимства:
- Особено за хора с диабет и спазващи диета или специален хранителен режим
- Показва калории, сол, протеини, мазнини, въглехидрати, холестерол
- Кухненска скала с 999 предварително програмирани хранителни кода
- Функция за памет
- Различни измервателни единици (грам, фунт, милилитър)
- Максимално тегло - 5000 грама с 1 грам градиент

Wasserstein е водещ производител в САЩ в сегмента на потребителската електроника, електронни стоки за дома и кухненски продукти, интелигентни домашни аксесоари и други приспособления, които улесняват живота на съвременния човек.

Wasserstein е производител с голям принос в разработването на идеята Smart Home. Продуктите му са сертифицирани и с гаранция за качество.