Здраве и красота от природата!

Вход  \/ 
x
x
x
Регистрация  \/ 
x

ОСТАРЯВАНЕТО Е НЕГАТИВНО МИСЛЕНЕ И НИСКИ ВИБРАЦИИ

old age2Стареенето се възприема като естествен процес, който протича постепенно и динамично след определена възраст и който няма как да избегнем. А дали е така и защо има хора, които имат доста добро качество на живот, макар и в по-напреднала възраст.  Съществуват различни теории за стареенето, а също и цяла индустрия за милиарди, която е създадена, за да забави процесите на стареене. Антиейджинг индустрията е създала хиляди продукти за подмладяване на тялото, но как да подмладим духа и ума си?
 Според някои изследователи на тези процеси, остаряването е по-скоро контролна програма на ума. Според тях хората не умират от старост, а по съвсем други причини, защото в ДНК-то на нашите клетки няма такъв процес като стареене. Клетките на тялото ни непрекъснато се обновяват, дори и при възрастните хора, твърди същата теория.
Има много грешки в клетъчното възпроизвеждане, но винаги причината за смъртта на човека е Биологично-Емоционална.
Не е толкова лесно човек да умре, да спрат да работят сърцето и дробовете му. Хората не умират от старост или от болест, хората умират от душевно-емоционалните си конфликти, които са ги довели до това остаряване и последваща смърт.
За нашето ДНК няма такова нещо като възраст, ние си създаваме границите от годините, на които да умре нашето тяло.
Стареенето идва от негативно мислене и ниско вибрационно състояние.
Ако нямаме ограничаващото вярване, че е нормално да остаряваме, то ние няма да остаряваме или поне не с темповете, с които остаряването се случва "нормално". Това е така, защото:
old age 1
  • Кожата ни се обновява на всеки 3 месеца.
  • Кръвта - на всеки шест.
  • Белите дробове възстановяват нормалната си функционалност от 6 месеца до една година.
  • Черният дроб се регенерира за 18 месеца.
  • Мозъкът също обновява изцяло клетките си на всеки 3 години и се самоподмладява, докато сме живи.
  • Скелетът се регенерира напълно за 10 години.
  • Всеки мускул и всяка тъкан се регенерират за 15 години.
  • Личността ни също се обновява и променя на всеки 7 години.
Регенерацията ни трябва да бъде осигурявана по всякакви начини - чрез подходяща и качествена храна, въздуха и водата, които приемаме, както и най-вече чрез нашите мисли и информация за нас самите. Тайната, която старателно е крита от нас е, че нашето ДНК не съдържа информация за стареенето ни.
Програмата за стареене си я създаваме изцяло ние в главите си, чрез нашите вярвания и убеждения, придобити в средата, в която сме родени, растем и живеем. Така сме програмирани да вярваме, че това е нормалният начин да живеем, остареем и умрем. За наше щастие, реалността е много различна.
За никого не е тайна, че когато се изгубим в миналото, винаги гледаме към бъдещето. А всъщност важното е да оставим миналото зад себе си и да продължим напред, живеейки и променяйки Настоящето в ума си.